бул. Васил Левски 118
София,
България
23.3341899
42.7005748
UserLikes
Име: БАЛБОК ИНЖЕНЕРИНГ АД
Адрес: София, бул. Васил Левски 118
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.balbok.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Събиране и третиране на други отпадъци
Дейност:

Опазване на околната среда и управление на опасни и други отпадъци

Ключови думи: опазване околната среда, опасни отпадъци, пестициди, третиране отпадъци, събиране
  • catalog.bg
  • БАЛБОК ИНЖЕНЕРИНГ АД

За нас

БалБок Инженеринг АД предоставя комплексни услуги по управление на отпадъци и опазване на околната среда - консултации, управление на проекти, обучение, събиране и третиране на отпадъци, обезвреждане на негодни пестициди и фреони, доставка на опаковки и съоръжения, унищожаване на бракувани материали.

Дружеството е оператор на системи за разделно събиране и обезвреждане на опасни отпадъци от домакинствата на територията на Столична община и други общини в страната.

Иновативно предприятие на годината в Област "Зелена иновация" на Десетия Национален Иновационен форум, София – 2014 г.

Акцент в работата на БалБок Инженеринг в периода юли 2015 - април 2016 г. е реализирането на Проект „Еко-иновативна система за управление на отпадъ
БАЛБОК ИНЖЕНЕРИНГ АД
ци с неизвестен състав и произход в България“, който се осъществява с финансовата подкрепа на Правителството на Норвегия чрез Норвежкия Финансов Механизъм 2009-2014 в рамките на Програмна област BG 10 „Иновации в зелената индустрия“.
В резултат ще бъдат създадени: Централна химическа лаборатория в Стара Загора за качествени и количествени анализи на проби от отпадъци; Мобилна лаборатория за вземане на проби и анализи на място; Наръчник за идентифициране на отпадъци. Ще бъде разработена и внедрена информационна система за отпадъци. Анализирането на стари замърсявания и идентификацията на отпадъци ще бъде част от предоставяните от дружеството услуги на инвеститори, производствени предприятия, общини, областни управи, министерства и др.
 

Сподели във Facebook






Открийте ни в Google+